STRANIERI. Fostul dinamovist Adrian Mihalcea a inscris un gol pentru actuala sa echipa, Aris Salonic, la meciul castigat pe teren propriu, 2-1, in fata celor de la Typos, in etapa a II-a a campionatului Ciprului. Mihalcea a adus egalarea pentru Aris
STRANIERI. Fostul dinamovist Adrian Mihalcea a inscris un gol pentru actuala sa echipa, Aris Salonic, la meciul castigat pe teren propriu, 2-1, in fata celor de la Typos, in etapa a II-a a campionatului Ciprului. Mihalcea a adus egalarea pentru Aris in minutul 64 si a fost inlocuit zece minute mai tarziu. Coechipierul sau Mihai Stere a marcat golul victoriei in ultimul minut de joc. La formatia-oaspete, Stelian Carbas a evoluat pana in minutul 59.
UNIREA URZICENI. Directorul de marketing al clubului Unirea Urziceni, Aurelian Sandulescu, a precizat ca Ceahlaul a fost ajutata de arbitrul Marius Martis la victoria cu 2-1 obtinuta sambata. ""La Piatra Neamt se castiga ca pe vremuri. Cu ajutorul arbitrilor. Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul. Dupa ce am revazut meciul, ii recomandam domnului Martis ca in timpul liber sa isi mai ia un al doilea job: arbitru de K1. In urma intrarilor dure, Alex Leandro are ruptura de menisc"", a declarat oficialul ialomitenilor.
FC BARCELONA. Brazilianul Ronaldinho este indisponibil pentru meciul cu Celta Vigo, programat azi, in prima etapa a campionatului Spaniei. Ronaldinho a primit o lovitura la coapsa stanga in timpul meciului din Supercupa Europei, pierdut vineri la Monte Carlo, 0-3 cu FC Sevilla. La Celta Vigo evolueaza Gabriel Tamas.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.