Locuinta directorului adjunct al Penitenciarului de Maxima Siguranta din Colibasi, judetul Arges, Roxana Preda, a fost incendiata de doua ori in mai putin de 48 de ore.Ancheta declansata de pompierii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgen
Locuinta directorului adjunct al Penitenciarului de Maxima Siguranta din Colibasi, judetul Arges, Roxana Preda, a fost incendiata de doua ori in mai putin de 48 de ore.Ancheta declansata de pompierii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges a condus la concluzia ca ambele incendii au fost provocate intentionat. Astfel, cazul a fost preluat de ofiteri ai sectiei 1 Politie Pitesti. „In cazul de fata, banuim ca este vorba despre un act de intimidare a proprietarilor. La aceasta ora, casa este monitorizata, iar familiei Preda ii asiguram paza si protectia”, a declarat comisarul-sef Marius Balaban, seful sectiei. Acesta a mai adaugat ca exista deja format un cerc de suspecti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.