Tenismanul Andrei Pavel l-a invins ieri pe Takao Suzuki in al patrulea meci al intalnirii Japonia Romania, reusind sa revina si sa se impuna dupa ce a pierdut primele doua seturi la tie-break. Pavel, cel mai experimentat si mai valoros jucator din e
Tenismanul Andrei Pavel l-a invins ieri pe Takao Suzuki in al patrulea meci al intalnirii Japonia Romania, reusind sa revina si sa se impuna dupa ce a pierdut primele doua seturi la tie-break. Pavel, cel mai experimentat si mai valoros jucator din echipa de Cupa Davis a Romaniei, s-a impus cu scorul de 6-7 (6/8), 6-7 (1/7), 6-1, 6-4, 6-4. De altfel, "Cneazul" este cel care in ultimii ani a dus greul echipei Romaniei in meciurile de Cupa Davis. "Al treilea set a fost momentul decisiv. Faptul ca l-am castigat mi-a dat acel moment bun de care aveam nevoie. Intotdeauna este greu sa revii de la 0-2 la seturi. Nu l-am subestimat nici un punct pe Takao", a declarat Pavel. Pentru succesul sau care mentine Romania in Grupa Mondiala a Cupei Davis, Jurnalul National il declara pe Andrei Pavel "Omul zilei"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.