In week-end s-a lansat cea mai frumoasa creatie Hara: se numeste Maria Sofia, are 3,210 kg si 50 de cm. Cu aceste coordonate a primit nota 10 de la medici. N-are codite (inca), dar este leit Buzila!


"Azi la 9:47 s-a lansat cea mai f
In week-end s-a lansat cea mai frumoasa creatie Hara: se numeste Maria Sofia, are 3,210 kg si 50 de cm. Cu aceste coordonate a primit nota 10 de la medici. N-are codite (inca), dar este leit Buzila!


"Azi la 9:47 s-a lansat cea mai frumoasa creatie Hara. Se numeste Maria Sofia si a devenit megahit instantaneu in sufletul meu." Asa suna anuntul pe care l-a facut "Domul Hara". Caci asa i se spune lui Flavius Buzila, solistul trupei Hara. Unde si cum s-a produs marele eveniment? La Spitalul Elias, prin cezariana. Mamica Mirela e bine, la fel si fetita, numai taticul Hara e emotionat de-i mai tremura si acum genunchii. Tocmai de aceea n-a avut voie in sala de operatii. A intrat doar sora Mirelei, care este asistenta si care a filmat scena venirii pe lume a micutei Maria. A fost si un moment distractiv. Dar, vorba doctorilor, dupa. Medicul Alexandru Filipescu l-a rugat pe Flavius sa sustina un concert ad-hoc: "Mi-a pus o matura in mana, pe post de microfon, mi-a adus si «public» doua asistente si mi-a zis sa cant macar un refren. I-am spus ca nici daca as fi la Rio n-as putea sa cant. Acum stiu ce inseamna cu adevarat emotiile", ne-a declarat Flavius.

Fetita e bruneta si toata lumea i-a spus interpretului ca mostenitoarea seamana cu el. La gura, dar si la voce. "Este copilul cu cea mai puternica voce care s-a nascut astazi", i-au spus specialistii. Astazi, taticul isi va lua fetele acasa, iar Maria va vedea pentru prima data camera pe care i-au pregatit-o parintii inca de acum cateva luni.


CU PERSONALITATE
"Se pare ca Mariei nu-i plac paparazzii. Caci de la primele fotografii a facut grimase, a inchis ochii, n-a vrut sa stea frumos la poze, ba chiar s-a strambat. Am trait cele mai emotionante momente din viata mea. Sunt foarte, foarte fericit"
Flavius Buzila


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.