Salvamarul preferat al Americii, actorul David Hasselhoff vine in Romania pentru a turna filmul "Anaconda", in regia lui Don. E. Faunt Le Roy. Din jungla amazoniana, actiunea filmului se muta in Europa de est, unde un miliardar excentric pune la bata
Salvamarul preferat al Americii, actorul David Hasselhoff vine in Romania pentru a turna filmul "Anaconda", in regia lui Don. E. Faunt Le Roy. Din jungla amazoniana, actiunea filmului se muta in Europa de est, unde un miliardar excentric pune la bataie sume uriase de bani pentru capturarea celui mai de temut sarpe din lume, dar si pentru experimente de laborator, convins fiind ca reptila este cheia obtinerii unui ser vindecator, care-l poate scapa de o boala incurabila. Filmarile vor avea loc in padurea din apropierea lacului Snagov, in tunelurile subterane de la Mogosoia si in studiourile Castel Film. Starul american va interpreta rolul unui mercenar platit de miliardarul european pentru capturarea Anacondei, care evadeaza din laboratoare. Din echipa sa mai fac parte si actorii romani Zoltan Butuc si Serban Celea. In rolul miliardarului excentric va juca actorul John Rhys, cunoscut pentru interpretarea personajului Gimli din "Lord of the Rings". Line producer-ul filmului este Alison Semenza, de numele careia se leaga "7 Seconds" sau "Method", doua pelicule produse in Romania, cu Wesley Snipes si Elizabeth Hurley pe afis.
Surse din Castel Film au declarat, in exclusivitate pentru Ziua, ca scenariul filmului implica multe efecte speciale, pirotehnica, machiaj prostetic si grafica 3D. Producatorii romani spun ca, daca in prima productie "Anaconda" tehnologia animatronicii a fost de baza, datorita evolutiei colosale a procesului CGI-imagini generate pe calculator-noul film va beneficia de tehnologia informatica pentru a crea si a trezi la viata reptile gigant. Cu alte cuvinte, locuitorii din Snagov pot sta linistiti: creatura nu va inota in apele lacului, ci va trai- virtual- in computerele de la ABIS Studio. Membrii echipei romane de productie ne-au marturisit ca, in noua productie, elementul vizual va fi crucial. Programul informatic ramane singura solutie pentru a reda viteza, violenta unui animal atat de masiv, pe care producatorii l-au dorit mai inteligent si mai vioi decat este in realitate. Este o tehnica experimentata cu succes si de catre producatorii filmului "Anaconda 2-Goana dupa Orhideea Salbatica", lansat in 2004.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.