Crima pentru 1 leu. Anchetatorii au emis, ieri, mandat de arestare pe numele lui Chirlacopschi Georgian (31 ani), pentru comiterea infractiunii de omor, dupa ce au dovedit ca l-a injunghiat cu un cutit pe Radu Marin (76 ani). Batranul l-a invitat sa
Crima pentru 1 leu. Anchetatorii au emis, ieri, mandat de arestare pe numele lui Chirlacopschi Georgian (31 ani), pentru comiterea infractiunii de omor, dupa ce au dovedit ca l-a injunghiat cu un cutit pe Radu Marin (76 ani). Batranul l-a invitat sambata pe Chirlacopschi sa bea impreuna un pahar si sa se uite la un meci de fotbal. I-a dat bani sa cumpere bautura, iar cand i-a cerut un leu, restul de la cumparaturi, tanarul s-a enervat, i-a pus o perna pe fata si l-a injunghiat in inima. Ucis in ambulanta de un sofer beat. Un bolnav, transportat de urgenta la spital cu o ambulanta, a murit in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce un sofer beat a lovit masina Salvarii. Ambele autoturisme se indreptau catre Huedin. Soferul autoturismului nu a pastrat distanta intr-o depasire si a lovit puternic in spate ambulanta, care s-a rasturnat. Soferul vinovat avea 1,5 alcoolemie in sange, adica era aproape in coma alcoolica. Douasprezece masini luate de ape. Masinile turistilor din Sambata de Sus au fost luate de ape, in noaptea de sambata spre duminica. Cele 12 autoturisme erau parcate langa paraul Sambata, iar proprietarilor li s-a asigurat transportul cu un autocar in gara Fagaras. Traficanti arestati in Capitala. O grupare, care distribuia droguri in zona Tei-Toboc din Capitala, a fost desfiintata de politisti, dupa noua luni de supraveghere, timp in care s-au strans probe impotriva a patru traficanti. Trei dintre ei au fost arestati, iar al patrulea este cercetat in libertate. Permise false, la frontiera. Au platit cate 2.000 de euro fiecare pentru permisele de conducere falsificate, dar au fost prinsi la Nadlac, de catre politia de frontiera. Asa au patit un tanar din Bacau, al carui permis romanesc falsificat nici macar nu avea forma si culoarea unuia original, si un barbat din Brasov, care avea un carnet italian contrafacut. A murit rasturnat cu masina in parau. Un tanar a murit, ieri, dupa ce a cazut intr-un parau din jude-tul Suceava, cu tot cu masina pe care o conducea. Accidentul s-a produs intre Moldova si Lucina. Drumul comunal s-a surpat, iar autoturismul s-a rasturnat in parau. Un politist si-a impuscat colegul. Un politist rutier din Baile Herculane si-a impuscat, ieri, acidental un coleg, care a fost ranit in coapsa. Politistul de la Rutiera urma sa intre in schimb, iar la primirea pistolului, nu l-a manevrat cu atentie, acesta descarcandu-se. Glontul a ricosat in perete si l-a lovit pe ofiterul de serviciu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.