Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ca guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu este compromitator in fata tuturor statelor din Uniunea Europeana, informeaza Rompres.
Stolojan a dat si exemplu unor ministri din cabinetul Tariceanu
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ca guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu este compromitator in fata tuturor statelor din Uniunea Europeana, informeaza Rompres.
Stolojan a dat si exemplu unor ministri din cabinetul Tariceanu despre care spune ca se fac de ras singuri, dar fac si Romania in acelasi timp.
'Ministrul Cristian David, de la Interne, are credibilitate la el in Vaslui de sub 2%. La Agricultura avem un ministru pe care, cand il vezi la televizor te intrebi daca a coborat din copac la modul cum vorbeste. Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, este o gluma macabra pentru Romania, iar ministrul Justitiei, in loc sa continue eforturile de intarire a sistemului impotriva coruptiei, el l-a distrus', a acuzat Theodor Stolojan.
Liderul PLD a acuzat guvernul PNL ca este sustinut din umbra de PSD si a salutat propunerea lui Adrian Nastase de oficializare a relatiei dintre PNL si PSD.
'PSD a ramas un partid nereformat, cu aceeasi baroni locali iar PNL este un partid cu o conducere confiscata de Tariceanu, Orban si altii, cu interese pentru oligarhi. Nu vrem ca o asemenea combinatie sa conduca Romania', a declarat Stolojan la Piatra Neamt.
Liderul PLD a adaugat ca obiectivul ca partid este realizarea unificarii fortelor de dreapta, cu pastrarea indentitatii fiecarui partid, poate dupa modelul spaniol de infiintare a Partidului Popular.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.