Actionarii operatorului de comunicatii RCS&RDS vor discuta, la 6 august, pe tema emiterii de certificate globale de depozit, in limita a 15% din numarul de actiuni al companiei, titlurile firmei urmand sa fie listate Bursa din Londra, transmite M
Actionarii operatorului de comunicatii RCS&RDS vor discuta, la 6 august, pe tema emiterii de certificate globale de depozit, in limita a 15% din numarul de actiuni al companiei, titlurile firmei urmand sa fie listate Bursa din Londra, transmite Mediafax.
Emisiunea de certificate globale de depozit va reprezenta exclusiv actiuni nominative preferentiale cu dividend prioritar fara drept de vot, iar procentul poate fi suplimentat cu 1%. Totodata, actionarii vor autoriza Consiliul de Administratie sa decida destinatarii ofertei si ceilalti termeni sau conditii ale ofertei. In plus, administratorii vor stabili bancile de investitii care vor intermedia oferta publica de certificate globale de depozit.
Actionarii RCS&RDS vor discuta si despre majorarea capitalului social cu 7,79 milioane de lei, la 49,99 milioane de lei, prin aport in numerar. Operatiunea va fi insotita de emiterea a 77,935 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei/titlu. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.