Commodity Trading Adviser - Persoana care, contra unei sume de bani, acorda direct sau indirect asistenta pentru cumpararea sau vanzarea de contracte futures si optiuni. Asistenta indirecta se refera la exercitarea autoritatii de tranzactionare asupr

Commodity Trading Adviser - Persoana care, contra unei sume de bani, acorda direct sau indirect asistenta pentru cumpararea sau vanzarea de contracte futures si optiuni. Asistenta indirecta se refera la exercitarea autoritatii de tranzactionare asupra contului unui client, ca si la recomandarile din publicatiile scrise si din mass-media in general.

Commodity - Product Spread - Cumpararea (sau vanzarea) unei marfi simultan cu vanzarea (sau cumpararea) de produse derivate din acea marfa.

Common Stock - Actiune comuna. Participatia (numarul de actiuni) unei persoane intr-o firma.

Comparative Advantage - Avantajul relativ intre partile care tranzactioneaza. Prin acesta se explica de ce tranzactiile au loc chiar si in absenta unui avantaj absolut. El reprezinta baza pentru tranzactionare, specializare si tranzactii swap.

Complex Order - Ordin complex care implica multe restrictii. Poate contine ordine stop, ordine stop limita, instructiuni legate de timp si alte elemente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.