Un inalt ofiter britanic este anchetat pentru legatura cu o traducatoare romanca Daca se va stabili ca ofiterul a incalcat codul "de standarde si valori" al armatei britanice, care interzice aventurile extraconjugale, i s-ar putea cere sa demisi

Un inalt ofiter britanic este anchetat pentru legatura cu o traducatoare romanca

Daca se va stabili ca ofiterul a incalcat codul "de standarde si valori" al armatei britanice, care interzice aventurile extraconjugale, i s-ar putea cere sa demisioneze.

Potrivit "The Sun", aven­tura cu femeia mai tanara cu 20 de ani ar fi avut loc in timp ce comandantul de brigada Nigel Aylwin-Foster, in varsta de 51 de ani, casatorit si cu doi copii"cu varste de peste"20 de ani, ocupa o importanta pozitie in cadrul Cartierului General al Fortelor Aliate din Europa.

Fost comandat al unui regiment de tancuri, cu un castig de 90.000 de lire pe an, ofiterul avea sanse mari sa devina general-maior.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.