MARIAN RALEA, ACASA. Marian Ralea va juca, alaturi de actori ca Stela Popescu si Alexandru Arsinel, in comedia romantica ce va fi difuzata de Acasa din aceasta toamna. Din distributie mai fac parte Diana Dumitrescu si Alexandru Papadopol, protagonist
MARIAN RALEA, ACASA. Marian Ralea va juca, alaturi de actori ca Stela Popescu si Alexandru Arsinel, in comedia romantica ce va fi difuzata de Acasa din aceasta toamna. Din distributie mai fac parte Diana Dumitrescu si Alexandru Papadopol, protagonistii productiei, precum si Tora Vasilescu, Pavel Bartos, Ioana Scarlatescu si Alina Grigore.


STONES, LA BUDAPESTA. Aproximativ 50.000 de persoane au asistat la concertul pe care formatia Rolling Stones l-a sustinut la Budapesta, pe Stadionul Ferenc Puskas, in ciuda temperaturilor de aproape 40 de grade. Portile stadionului s-au deschis vineri seara mai tarziu decat ora programata initial, din cauza temperaturilor foarte ridicate. Inainte de Budapesta, Rolling Stones a cantat la Bucuresti, marti seara, in fata a 60.000 de oameni.


EXPOZITIE LA SIBIU. O expozitie intitulata "Sultan si Stafide. Imagini straine si autoreflectii despre Orient" se va deschide in aceasta seara la Galeria de Arta Contemporana a Muzeului Brukenthal. Potrivit Centrului Cultural German din Sibiu, expozitia este dedicata relatiilor culturale dintre Orient si Occident. Proiectul se axeaza pe zona de influenta a Imperiului Otoman, care cuprinde numeroase grupari etnice, limbi, comunitati religioase, identitati, la intersectia culturilor vestice si orientale. Cu instalatii, imagini si lucrari video, artisti din Romania, Germania si Turcia "recreeaza povesti pe care ni le povestim despre «Orient» si care povestesc despre noi", spun organizatorii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.