Canicula mortala in Carpati Le Monde.Fr 18 iulie Franta a aflat din cotidianul sau international ca cinci romani au murit in aceasta saptamana din cauza caniculei care domneste in Bucuresti si alte regiuni meridionale ale tarii, unde tem
Canicula mortala in Carpati Le Monde.Fr 18 iulie Franta a aflat din cotidianul sau international ca cinci romani au murit in aceasta saptamana din cauza caniculei care domneste in Bucuresti si alte regiuni meridionale ale tarii, unde temperaturile au atins valori de 40 de grade Celsius. Francezii au mai aflat si ca valul de caldura urmeaza sa se accentueze in zilele urmatoare. La Bucuresti urmeaza ca termometrele sa depaseasca 40 de grade Celsius, ceea ce nu s-a mai intamplat in ultimii 90 de ani. 17 iulie Canicula ar putea dura pana pe 27 iulie. Un precedent val de caldura, care a durat 15 zile, a facut 30 de morti, luna trecuta, in Romania. Arsita a parjolit mai multe mii de hectare de teren cultivat, afectand productia cerealiera a tarii.

Romanii umplu Madridul Elmundo.es 17 iulie Romanii sunt cei numerosi imigranti din Madrid. Ultimul recensamant din Madrid a inregistrat 170.357 romani - care au depasit deja numarul ecuadorienilor, pana acum cei mai multi imigranti din capitala spaniola. Este, totodata, cea mai mare comunitate de imigranti romani din Spania.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.