26 de pelerini polonezi si-au pierdut viata duminica dimineata, intr-o catastrofa rutiera produsa in Franta, in apropiere de Grenoble. Autocarul care ii transporta a parasit soseaua, cazand intr-o prapastie, dupa cate se pare, pentru ca i se defectas
26 de pelerini polonezi si-au pierdut viata duminica dimineata, intr-o catastrofa rutiera produsa in Franta, in apropiere de Grenoble. Autocarul care ii transporta a parasit soseaua, cazand intr-o prapastie, dupa cate se pare, pentru ca i se defectase sistemul de franare si prinsese viteza pe o portiune foarte inclinata a drumului, intre orasele Grenoble si Gap din Alpii francezi.
Autocarul a rata un viraj strans, de 90 de grade, a strapuns parapetul de siguranta al soselei si a cazut 50 de metri, zdrobindu-se de sol pe malul raului Romanche. In urma impactului, autocarul a izbucnit in flacari.

24 de pasageri au suferit rani grave, 12 aflandu-se in stare critica. Cativa pasageri au fost dati disparuti - se presupune ca au fost aruncati in afara autobuzulu. Echipele de salvare ii cauta in apele raului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.