In perspectiva, o echipa olimpica la hochei pe gheata
Federatia de specialitate si-a fixat ca obiectiv participarea la Olimpiada de iarna din 2010. In acest scop s-a pus pe tapet infiintarea unei echipe olimpice, convocarile urmand sa demareze

In perspectiva, o echipa olimpica la hochei pe gheata
Federatia de specialitate si-a fixat ca obiectiv participarea la Olimpiada de iarna din 2010. In acest scop s-a pus pe tapet infiintarea unei echipe olimpice, convocarile urmand sa demareze la mijlocul lunii viitoare. Tot atunci va fi organizat si primul cantonament, la Snagov, iar inca din acest an urmeaza sa fie efectuata o pregatire in Slovenia, tara cu care se si poarta tratative. Este posibil ca antrenorul lotului olimpic sa fie un tehnician din aceasta tara.

Start neconcludent al inotatorilor la mondiale
Atat Razvan Florea, in proba de 100 m spate cat si Ioan Gherghel, la 100 m fluture, n-au reusit sa acceada in semifinalele mondialelor in bazin scurt (25 m) de la Shanghai. Florea s-a situat pe locul al 21-lea, iar Gherghel pe 17, in conditiile in care au ramas in concurs doar primii 16 inotatori. Cei doi reprezentanti ai tarii noastre urmeaza sa mai ia startul si in alte probe (sa speram cu o prestatie mult mai convingatoare...) Florea la 200 m spate, iar Gherghel la 50 m spate si 200 m fluture.

"Ritmica" in sarbatoare!
Polivalenta bucurestana va fi, astazi si maine, scena unei ample demonstratii de gimnastica ritmica organizata de catre federatia noastra de resort, sub titulatura "Irina Deleanu Cup". Au fost trimise invitatii unor sportive din Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Franta, Germania, Israel, Italia, Olanda, Portugalia, Rusia, Serbia, Spania si Ungaria. Practic, un adevarat campionat continental. Astazi demonstratia va incepe de la ora 12.30, iar maine de la ora 10.00.

Remiza in prima runda Topalov - Nisipeanu
Ineditul meci de sah dintre campionul mondial, MMI Veselin Topalov si campionul Europei, Dieter Nisipeanu, care a debutat la World Center din Bucuresti, s-a incheiat prin remiza la mutarea a 33-a. Dieter, cu piesele albe, a avut un inceput agresiv, dar pana la urma a trebuit sa accepte remiza. In runda a doua, Topoalov va deschide cu albele.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.