Partidul Conservator detine "informatii sigure" referitoare la faptul ca presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, raspandeste zvonuri referitoare la o posibila fuziune PNL-PC, a sustinut, azi, in cadrul unei conferinte de presa, co
Partidul Conservator detine "informatii sigure" referitoare la faptul ca presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, raspandeste zvonuri referitoare la o posibila fuziune PNL-PC, a sustinut, azi, in cadrul unei conferinte de presa, consilierul municipal Octavian Petrovici, vicepresedinte al filialei PC Bucuresti.

"Avem informatii sigure ca Bogdan Olteanu arunca aceste petarde pe piata, cum ca PC ar fuziona cu PNL. Olteanu ar trebui sa aiba grija de ceea ce se intampla in PNL, deoarece aceste informatii sunt lansate pe piata pentru a masca disolutia Partidului Liberal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.