- MFP si reprezentantii pietei de capital vor gasi o solutie, in favoarea ambelor parti, in diferendul legat de impozitarea anticipata a castigului net a sumelor obtinute din vanzarea actiunilor in anul 2006. "Am discutat despre decalarea termenului
- MFP si reprezentantii pietei de capital vor gasi o solutie, in favoarea ambelor parti, in diferendul legat de impozitarea anticipata a castigului net a sumelor obtinute din vanzarea actiunilor in anul 2006. "Am discutat despre decalarea termenului de depunere a declaratiilor finale de impunere. Ar putea fi 10 sau 15 februarie, in loc de 15 mai", a afirmat Vladescu, citat de NewsIn.
- Investitorii au subscris doar pentru 3% din obligatiunile emise de SSIF Broker, sub nivelul de 70% din emisiune, la care subscrierea emisiunii de bonduri in valoare de 25 milioane era considerata un succes, a precizat Adrian Danciu, broker la compania din Cluj, transmite NewsIn.
- AVAS a inaintat Grupului Rompetrol documentul care atesta finalizarea perioadei de monitorizare postprivatizare a rafinariei Petromidia si recunoasterea indeplinirii de catre investitor a tuturor obligatiilor asumate, transmite un comunicat al companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.