Armata americana a eliberat duminica 41 de ostatici detinuti intr-o inchisoare a celulei irakiene a al-Qaida pe care a descoperit-o la nord de Bagdad, a anuntat locotenent-colonelul Michael Donnelly, transmite AFP. "In aceasta dimine

Armata americana a eliberat duminica 41 de ostatici detinuti intr-o inchisoare a celulei irakiene a al-Qaida pe care a descoperit-o la nord de Bagdad, a anuntat locotenent-colonelul Michael Donnelly, transmite AFP.

"In aceasta dimineata am intreprins o operatiune comuna cu divizia a 5-a a armatei irakiene, la sud de Baaquba (la 60 de kilometri nord de Bagdad - n.r.). Am descoperit o inchisoare a al-Qaida din Irak, unde erau detinute de mai multe luni 41 de victime ale rapirilor", a declarat ofiterul american.

"La sosirea noastra, rapitorii au fugit. Am securizat locul si am acordat ingrijiri medicale prizonierilor.

Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul

Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.