Patru romani, doi barbati si doua femei, au fost retinuti sambata dupa-amiaza in timp ce incercau sa vanda un bebelus de doua luni intr-o parcare a hypermarketului La Couronne, din apropiere de Angouleme, in sud-vestul Frantei, relateaza Newsin, cita
Patru romani, doi barbati si doua femei, au fost retinuti sambata dupa-amiaza in timp ce incercau sa vanda un bebelus de doua luni intr-o parcare a hypermarketului La Couronne, din apropiere de Angouleme, in sud-vestul Frantei, relateaza Newsin, citand site-urile televiziunilor TF1 si France 3. Toti patru, in varsta de circa 20 de ani, au fost plasati in arest preventiv - trei dintre ei la comisariatul din Angouleme, in timp ce presupusa mama si fetita ei, nascuta in martie, au fost internate intr-un spital din oras, conform unor surse din cadrul politiei. Deocamdata nu a fost luata nicio decizie referitoare la bebelus, a carui stare de sanatate este buna, potrivit politiei. Analize ADN sunt in curs de efectuare pentru a confirma daca nou-nascutul este intr-adevar copilul unuia dintre cupluri.
Alerta a fost declansata sambata dupa-amiaza de o clienta, care a fost abordata de romani in timp ce se afla intr-o galerie comerciala a unui hypermarket de la periferia localitatii Angouleme.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.