Consiliul Pontifical pentru Justitie si Pace a gazduit un seminar international pentru cautarea de solutii la fenomenul incalzirii globale, informeaza site-ul Catholica. „Schimbarile de clima si dezvoltarea“ a fost tema evenimentului ce
Consiliul Pontifical pentru Justitie si Pace a gazduit un seminar international pentru cautarea de solutii la fenomenul incalzirii globale, informeaza site-ul Catholica. „Schimbarile de clima si dezvoltarea“ a fost tema evenimentului ce s-a desfasurat saptamana aceasta. Dicasterul afirma ca seminarul a raspuns „ingrijorarii ecologice exprimate in ultimele zile de Consiliul de Securitate al ONU, dupa raportul expertilor in mediu“.

Conform expertilor, explica Dicasterul, „incalzirea globala ar putea sa conduca nu doar la drastice mijloace corective pentru protejarea mediului natural, dar si la o grava amenintare de destabilizare a lumii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.