Peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume vor urmari in perioada 18-20 mai 2007 cursa anuala pe circuit stradal "Vodafone Bucharest Challenge 2007" ce se va desfasura la Bucuresti, in jurul Palatului Parlamentului.  Vip-uri, impatimi
Peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume vor urmari in perioada 18-20 mai 2007 cursa anuala pe circuit stradal "Vodafone Bucharest Challenge 2007" ce se va desfasura la Bucuresti, in jurul Palatului Parlamentului.  Vip-uri, impatimiti ai curselor sau pur si simplu iubitorii de spectacol au ocupat aproape tot ce era de ocupat in materie de locuri la hotelurile din Capitala. "M-am interesat si reteaua hoteliera pentru perioada 17-20 nu mai are locuri libere. Faptul ca atatia oameni si-au anuntat prezenta la acest eveniment nu poate decat sa ne bucure. Cu siguranta milioane de oameni vor vedea o alta fata a Bucurestiului", ne-a precizat Radu Ancuta seful Directiei de Integrare din Primaria Capitalei. Pretul unui bilet pentru toata perioada desfasurarii concursului va fi cuprins intre 40 si 70 de euro, in functie de locul in tribuna. Cum pentru VIP-uri a fost amenajata o tribuna speciala, cu o pozitie strategica pretul este de 800 de euro.  "Vodafone Bucharest Challenge 2007" se va desfasura pe traseul Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor, in cele trei zile ale evenimentului fiind programate curse din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 International Marea Britanie si Cupa Dacia Logan. La start vor participa 22 de echipe, in timp ce "nume grele" precum Jenny Davis, Tomas Biaggi, Andrea Bartolinni, baietii lui Nigel Mansell ne vor incanta intr-un adevarat spectacol de talent, pricepere si provocare. Bineinteles, la cote maxime! Romania va fi reprezentata la competitia FIA GT3 de Claudiu David si Mihai Marinescu, iar la data de 18 mai vor avea loc antrenamentele libere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.