Prima liga olandeza isi va afla astazi campioana. AZ Alkmaar, PSV si Ajax conduc competitia la egalitate de puncte, cu 90 de minute ramase de jucat. In Italia se joaca AS Roma - Lazio. Olanda si Italia vor gazdui cele mai fierbinti meciuri de fo

Prima liga olandeza isi va afla astazi campioana. AZ Alkmaar, PSV si Ajax conduc competitia la egalitate de puncte, cu 90 de minute ramase de jucat. In Italia se joaca AS Roma - Lazio.

Olanda si Italia vor gazdui cele mai fierbinti meciuri de fotbal ale sfarsitului de saptamana. In Eredivisie se decide titlul chiar in ultima etapa, AZ Alkmaar, PSV Eindhoven si Ajax Amsterdam avand fiecare 72 de puncte. In capitala Italiei, Roma lui Chivu va intalni eterna rivalo, Lazio, in incercarea de a-si consolida a doua pozitie in Serie A.

Spre deosebire de Ligue 1 sau Serie A, unde se stiu deja campioanele, prima liga olandeza pregateste o ultima etapa decisiva. Desi s-a aflat pe primul loc aproape intregul retur, la o diferenta considerabila, PSV Eindhoven a cedat pe final si a fost egalata la puncte de rivalele AZ si Ajax. Toate cele trei echipe au 72 de puncte cu o etapa inainte de final.

In ultima runda, PSV primeste vizita celor de la Vitesse Arnhem, in timp ce contracandidatele AZ si Ajax au meciuri in deplasare la Excelsior Rotterdam si, respectiv, Willem Tilburg. Cum departajarea se face la golaveraj, Alkmaar are nevoie de o victorie pentru a-si adjudeca titlu, fara sa depinda de celelalte rezultate.

Ogararu poate fi vazut live pe Sport Klub

Fundasul lui Ajax, George Ogararu, sustine ca nimeni nu se astepta la un asemenea final de campionat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.