Doi angajati ai unei benzinarii Petrom din sectorul 4 al Capitalei impreuna cu un complice au subtilizat, prin clonarea cardurilor clientilor, in numai doua luni, peste 700 de milioane de lei vechi. Politistii Brigazii de Combatere a Crimei Organiza
Doi angajati ai unei benzinarii Petrom din sectorul 4 al Capitalei impreuna cu un complice au subtilizat, prin clonarea cardurilor clientilor, in numai doua luni, peste 700 de milioane de lei vechi. Politistii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate din Bucuresti au reusit sa prinda doi dintre faptasi, iar al treilea este dat in urmarire.

Politistii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Bucuresti au reusit sa dezmembreze o grupare infractionala specializata in falsificarea de instrumente de plata electronice. Flagrantul a fost realizat chiar in momentul in care membrii retelei copiau informatii de pe banda magnetica a unor carduri dupa ce clientii benzinariei Petrom din sectorul 4 al Capitalei au alimentat la pompe. Prinsi asupra faptului Florin Chesaru, de 20 ani, si Marian Dumitru, de 23 ani, si-au turnat complicele, Costel Danciulescu, in varsta de 27 de ani. Acesta din urma era si capul gruparii fiind cel care a investit in achizitionarea unui dispozitiv electronic de citit si copiat informatiile de pe banda magnetica a cardurilor.

Mod de operare
Persoanele care cadeau victime actiun ilor ilegale ale membrilor gruparii erau clientii statiei de carburanti unde lucrau Florin Chesaru si Marian Dumitru, care achitau cu cardul contravaloarea combustibilului alimentat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.