In Bucuresti
Cerul, variabil ziua, se va innora treptat in cursul noptii, iar spre dimineata vor fi conditii de ploaie. Temporar vantul va prezenta intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea mi
In Bucuresti
Cerul, variabil ziua, se va innora treptat in cursul noptii, iar spre dimineata vor fi conditii de ploaie. Temporar vantul va prezenta intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 8 grade.
In tara
In regiunile vestice, sud-vestice si zona Carpatilor Meridionali vremea va fi instabila, cu ploi pe arii extinse mai ales in cursul noptii. In restul teritoriului cerul va fi variabil si local va ploua. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. La munte, precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 9 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.