Valentin Burlacu este in acelasi timp si patron si bucatar. Daca de gatit a invatat de la mama sa (bucatar-sef la unul dintre restaurantele din Predeal) si in Germania - acolo unde viata l-a facut sa ramana cativa ani - , sa conduca un restaurant
Valentin Burlacu este in acelasi timp si patron si bucatar. Daca de gatit a invatat de la mama sa (bucatar-sef la unul dintre restaurantele din Predeal) si in Germania - acolo unde viata l-a facut sa ramana cativa ani - , sa conduca un restaurant a invatat pe propria piele, dupa cum ne-a marturisit. Secretul succesului sau: clientii trebuie sa plece intotdeauna multumiti, indiferent de eforturile pe care trebuie sa le faca pentru a-i determina sa revina.

De cativa ani, comuna Prejmer incearca prin diferite manifestari artistice sa atraga cat mai multi turisti. Cu ce ii ispititi si ii faceti sa va treaca pragul?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.