Sunt increzatori Dinamovistii au afisat optimism inainte de prima confruntare cu Benfica, din ""saisprezecimile"" Cupei UEFA Delegatia dinamovista va pleca in aceasta dimineata spre Lisabona, jucatorii fiind increzatori intr-un rezultat

Sunt increzatori

Dinamovistii au afisat
optimism inainte de prima confruntare cu Benfica,
din ""saisprezecimile""
Cupei UEFA

Delegatia dinamovista va pleca in aceasta dimineata spre Lisabona, jucatorii fiind increzatori intr-un rezultat bun pe stadionul ""Da Luz"", in fata Benficai. ""Nu ma gandesc decat la calificare, desi sunt constient ca pornim cu sansa a doua"", a declarat antrenorul Mircea Rednic.

SPERANTE. Administratorul delegat al ""cainilor"", Cornel Dinu, i-a urmarit de mai multe ori pe portughezi in meciuri de campionat, fiind de parere ca Benfica are carente in defensiva. ""Benfica este o echipa bine organizata, dar are probleme in axul central al apararii. Sunt sperante sa inscriem"", a apreciat oficialul ""ros-albilor"". Capitanul Ionel Danciulescu crede ca va fi un meci echilibrat: ""Nu ne temem de Benfica. In pregatiri am aratat o crestere in joc de la meci la meci"". Adversara dinamovistilor are probleme inaintea confruntarii de miercuri, mai ales dupa ce a fost eliminata din Cupa Portugaliei. Benfica a fost invinsa sambata de divizionara secunda Varzim, golul ""vulturilor"" fiind inscris de Simao Sabrosa. ""Daca in prima repriza am reusit sa egalam si sa ne cream cateva ocazii, in partea secunda am fost total depasiti. Imi asum esecul, iar acum trebuie sa ne concentram pentru meciul cu Dinamo"", a declarat antrenorul Fernando Santos.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.