Patronul lui Poli, Marian Iancu, si presedintele executiv al divizionarei B FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian, au cazut de acord in privinta trecerii celui din urma la gruparea de pe Bega. Cei doi au batut palma dupa mai multe runde de discutii, fostul

Patronul lui Poli, Marian Iancu, si presedintele executiv al divizionarei B FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian, au cazut de acord in privinta trecerii celui din urma la gruparea de pe Bega. Cei doi au batut palma dupa mai multe runde de discutii, fostul oficial al echipei din urbea lui Bacovia acceptand sa preia postul de presedinte al lui Poli doar dupa ce Iancu i-a garantat faptul ca nimeni altcineva din cadrul clubului nu va avea o mai mare putere de decizie decat el.

CONFIRMARE. Chivorchian isi va intra oficial in paine la 12 ianuarie si se va ocupa de coordonarea intregii activitati a clubului ""alb-violet"", de la Centrul de copii si juniori si pana la echipa de seniori. ""Nu va pot spune cum voi fi remunerat, insa pot sa va zic ca am un contract de munca conform legislatiei in vigoare, pe o perioada nedeterminata. Imi doresc sa fac la Timisoara o treaba cel putin la fel de buna ca la Bacau, unde am lasat in urma un Centru de copii si juniori foarte bine organizat, care a produs numerosi jucatori talentati, Lovin, Andrei Cristea, Neagu, Gheorghiu si Marius Croitoru fiind doar cateva exemple in acest sens"", a spus Chivorchian.

INTELEGERE. Noul presedinte al lui Poli a precizat ca presedintele de onoare al gruparii moldovene, Dumitru Sechelariu, nu a avut nimic de obiectat si ca i-a inteles decizia: ""Am ramas in relatii foarte bune cu domnul Sechelariu, pentru ca nu se poate rupe asa de usor o prietenie care dureaza de atatia ani. Nu numai ca nu s-a opus plecarii mele la Poli, ci mi-a urat succes"". Altfel, Chivorchian va mai zabovi cateva zile in Bacau pentru a-si rezolva unele probleme personale.

NOUTATI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.