Un fotbalist roman, Eugen Trica, si unul bulgar, Ivaylo Petrov, au sarbatorit impreuna Revelionul integrarii celor doua tari in Uniunea Europeana. Jucatorul lui TSKA Sofia Eugen Trica l-a invitat pe colegul sau Ivaylo Petrov sa vada cum se sarba

Un fotbalist roman, Eugen Trica, si unul bulgar, Ivaylo Petrov, au sarbatorit impreuna Revelionul integrarii celor doua tari in Uniunea Europeana.

Jucatorul lui TSKA Sofia Eugen Trica l-a invitat pe colegul sau Ivaylo Petrov sa vada cum se sarbatoreste un Revelion romanesc. Goalkeeper-ul bulgar, care a venit insotit de iubita sa, s-a aratat incantat de multimea preparatelor specifice Sarbatorilor, in special de sarmalele cu mamaliga. Petrov a fost impresionat si de atmosfera creata pe strazi si in centrul Bucurestiului, de muzica de peterecere si de exuberanta roma-ni-lor. ""Si bulgarii sunt petrecareti, dar parca nu se manifesta la fel de zgomotos"", a spus Ivo, care a devenit un fan al salatei de beuf dupa ce a mancat din aceasta pentru prima data in noaptea trecerii dintre ani.

PRIETENIE. Focurile de artificii au fost si ele un punct de atractie a serii. ""Anul acesta, arsenalul a fost destul de slab, dar o sa ne revansam"", a spus razand Eugen Trica.
Cei doi se vor revedea peste doua zile, cand TSKA Sofia incepe pregatirea de iarna. ""Trica nu numai ca e un jucator bun, dar e si un prieten excelent. Nici nu zici ca nu e bulgar de-al nostru, atat de bine s-a acomodat"", a spus Ivaylo Petrov, decis sa revina in Romania cat de curand.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.