Pe Alexandra Dinu o cunoaste o lume intreaga ca fiind prima sotie a fotbalistului Adrian Mutu. In realitate, a trecut de mult de acest statut, fiind o actrita in plina ascensiune, apreciata de criticii italieni. Astazi, Alexandra Dinu implineste 26 d

Pe Alexandra Dinu o cunoaste o lume intreaga ca fiind prima sotie a fotbalistului Adrian Mutu. In realitate, a trecut de mult de acest statut, fiind o actrita in plina ascensiune, apreciata de criticii italieni. Astazi, Alexandra Dinu implineste 26 de ani.

""In copilarie, vaccinam papusile...""

""De ziua mea sunt in Austria cu familia, alaturi de fiul meu, Mario, si de familia mea. Cel mai frumos cadou este faptul ca sunt impreuna cu familia. E o mare bucurie pentru mine sa ii am alaturi pe cei dragia€¦ Sigur, imi plac si cadourile, cui nu-i plac? Dar nu-mi doresc ceva anume. Imi amintesc cu drag de aniversarile din copilarie, de celebrul tort al bunicii pe care il asteptam in fiecare an cu sufletul la guraa€¦ In general, imi amintesc de atmosfera de
atunci ca de ceva foarte frumos. Anul pe care tocmai l-am incheiat a fost unul bun pentru mine. Am avut parte si de lucruri bune, si de lucruri mai putin placute, dar, in general, a fost bine. In decembrie am terminat filmarile la un serial, iar pentru acest an am cateva proiecte in derulare, dar, din superstitie, nu le pot dezvalui. In plan personal, Mario este cea mai mare realizare a mea, cu siguranta. O dorinta a mea in planul actoriei este accea ca imi doresc mult sa joc intr-un film de epoca, cu rochii superbe, cu crinolina. Si chiar am avut bucuria de curand sa fiu contactata pentru un astfel de proiect. Si mi-as mai dori sa joc intr-un film de cinema. Pentru ca tot a venit vorba despre film de epoca, mi-ar fi placut sa traiesc in jurul anului 1800. Ma fascineaza enorm personajul principal din «Pe aripile vantului». Mi se pare extraordinara Scarlett Oa€™Hara. Bine, eu nu prea am nimic in comun cu personajul, adica, daca s-ar face un remake, fizic nu as avea cum sa seman cu ea, nu stiu daca as fi distribuita in acest rola€¦ Dar caracterul ei ma atrage, cred ca as putea sa o interpretez.

Cand eram mica, visam sa devin medic. Simteam o mare atractie catre injectii, vaccinam toate papusile, le ingrijeam cu mare drag. Mai tarziu mi-a trecut si mi-am dorit foarte mult sa devin actrita. Si am devenit. Dar nu imediat, caci, stiti, am avut perioada aceea in care am colaborat cu televiziunea si nu ma mai gandeam la film, dar iata ca pana la urma am revenit la actorie. Lucrurile pe care le apreciez cel mai mult in viata sunt sanatatea, dupa care vine tot restul: dragostea, prietenii, familiaa€¦ Si sa pot sa fac ce-mi place. Pentru mine, dragostea este cel mai important lucru in viata. Sa iubesti si sa te simti iubit este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Forta pe care o avem in viata sa trecem peste rele si bune vine din iubire. Cea mai grea decizie din viata mea a fost despartirea de tatal copilului meu, aceea a fost cea mai greaa€¦ Insa, daca ar fi sa mai traiesc o data, nu cred ca as schimba ceva. Consider ca tot ce mi s-a intamplat pana acum mi-a folosit si m-a ajutat sa cresc.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.