Concert de Mos Nicolae. Faptul ca biletele pentru spectacolul de maine s-au epuizat in urma cu doua saptamani a devenit normal. Asa cum ne-au obisnuit (cantautorul si al sau ""complice"" Aurel Mitran), de ani buni incoace, in prima saptamana di

Concert de Mos Nicolae. Faptul ca biletele pentru spectacolul de maine s-au epuizat in urma cu doua saptamani a devenit normal.
Asa cum ne-au obisnuit (cantautorul si al sau ""complice"" Aurel Mitran), de ani buni incoace, in prima saptamana din decembrie se intampla un concert cu Alexe. Si, ca de obicei, cu mult timp inainte de ziua cu pricina, biletele sunt epuizate si ""sunt puse in valoare"" scaunele suplimentare. Daca anul trecut, concertul de promovare ""Comanda speciala"" a picat taman in ajun de Mos Nicolae, acum, vorba cantecului, ""Nimic nu iese asa cum vrei"", asa ca spectacolul are loc maine!
DIN SUFLET. Si precis va fi un concert grozav, in care fericitii ""dinauntru"" vor avea ce povesti celor care n-au apucat bilet/scaun, pentru ca artistul va oferi, ca intotdeauna, ceva din suflet: o parte din gandurile, temerile, dar si glumitele sale, toate transpuse pe muzica.
premierA. Dar alaturi de cantecele sale binecunoscute, in concertul de luni Alexe isi va prezenta - in premiera - noile sale compozitii, de pe cel mai recent disc (""Nimic nu iese asa cum vrei"" - 2006)

15 piese noi - ""Nimic nu iese asa cum vrei""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.