* Am impresia ca situatia medicala a lui Mircea Badea s-a agravat. Daca pina acum facea spume la gura, ii injura si-i ameninta cu bataia doar pe cei care se luau de Voiculescu, de Antene si de el insusi, mai nou injura fara nici un fel de discer
* Am impresia ca situatia medicala a lui Mircea Badea s-a agravat. Daca pina acum facea spume la gura, ii injura si-i ameninta cu bataia doar pe cei care se luau de Voiculescu, de Antene si de el insusi, mai nou injura fara nici un fel de discernamint. Pe mine, de exemplu, m-a facut proasta pentru o gluma cu noul Cod rutier. Pe care ma mir ca un baiat inteligent ca el a luat-o in serios, dar asta-i deja alta problema, pe care n-o discutam acum. Vreau doar sa va rog sa aveti grija ce vorbiti, in caz ca va nimeriti cu el la coada la piine, la coada la semafor sau, Doamne fereste, chiar la coada la psihiatru. Aveti grija ce vorbiti, fiindca deja il enerveaza absolut orice. Dai in Codul rutier, dai in Mircea Badea, dai in tanti Maricica, femeia de serviciu de la bloc, dai in Mircea Badea, dai in merdenelele de la patiseria din colt, dai in Mircea Badea, dai in scuipatii si chistoacele de pe trotuar, dai in Mircea Badea si asa mai departe. Cel mai bine ar fi ca, daca va intilniti cu el, sa nu deschideti gura. Ba nu, nici asta n-ar fi bine, fiindca nu-i sigur ca asa nu-l veti agita si mai tare. Eu de-aia am si scris aceste rinduri, fiindca nu stiam cum e mai bine: sa-l ignor, riscind in felul asta sa ma injure de mama si de toti sfintii sau sa reactionez, riscind direct o bataie, sora cu moartea si cu spitalul 9? Pai, daca pentru o gluma, care n-avea nici o legatura cu el si cu idolii lui, m-a facut proasta, va dati seama ca pentru textul asta e posibil sa ma calce-n picioare, nu?

* Aflu de la Stirile PRO TV ca, de Sfintul Andrei, Gigi Becali a plecat cu elicopterul spre manastirea cu acelasi nume din judetul Constanta, unde a ajuns de-abia pe la jumatatea slujbei. Ce nu-nteleg e cum de si-au permis oamenii aia sa inceapa slujba inainte de aparitia lui. La banii lui, ar fi fost normal sa-l astepte oricit cu slujba de Sfintul Andrei. La o adica, daca era nevoie, ar fi putut sa-l astepte chiar si pina de Sfintul Ion.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.