Cine a urcat ieri in Masivul Postavarul din Poiana Brasov a avut parte de o distractie cum n-a fost nicaieri in alta parte. Schiori si boarderi au coborat partiile din statiunea brasoveana, inaugurand astfel sezonul de iarna.

Pregatiti-va schiurile! Nu va mai trece mult timp si partiile vor fi gata sa primeasca iubitorii sporturilor de iarna. Zapada nu este inca suficient de mare, dar mai exista si exceptii.

LIDER. Ieri, in Poiana Brasov au avut loc primele coborari de pe partiile din Masivul Postavarul. Primele din aceasta iarna! Pe partia Kanzel, una de nivel greu, zapada atingea 50 de centimetri, dar din cauza faptului ca teleschiul nu functioneaza schiorii erau nevoiti sa coboare tot Masivul Postavarul, de la statia superioara a telecabinei Kanzel pana la cea de jos. Telecabina a functionat astfel fara incetare, de la ora 9:00 dimineata, ultima urcare avand loc loc la ora 15:00. Pe langa cei cativa iubitori de snowboard, care au venit sa-si ""incalzeasca"" placile, s-au aflat profesionistii, monitorii de la Scoala de Schi Ana. Seful trupei era chiar seful scolii, Emil Farcasanu.

VALEA PRAHOVEI. Daca in Poiana Brasov schiorii au fost in extaz, nu acelasi lucru s-a intamplat pe Valea Prahovei. La Azuga si Predeal zapada era suficient de mare, dar pe partii era pustiu. Cativa copilasi se tavaleau prin stratul ce atingea in unele locuri si 40 de centimetri, incercand sa mai anime un pic atmosfera. Pentru faptul ca pistele sunt goale nu poate fi gasit vreun vinovat. Instalatiile de transport pe cablu nu functionau. Nici un amator de sporturi de iarna, nici o masina de batut zapada.

ADRENALINA. Cei care practica snowboard-ul s-au desfatat in Poiana