Dupa ce mai multi lideri democrati prezenti vineri la sedinta Colegiului Director al PD au facut declaratii critice la adresa PNL si luau in calcul parasirea Aliantei anul viitor, liberalul Bogdan Olteanu (foto) s-a aratat uimit de intentia democrati
Dupa ce mai multi lideri democrati prezenti vineri la sedinta Colegiului Director al PD au facut declaratii critice la adresa PNL si luau in calcul parasirea Aliantei anul viitor, liberalul Bogdan Olteanu (foto) s-a aratat uimit de intentia democratilor. ""Este surprinzatoare ideea enuntata de unii lideri ai PD de a propune acestui partid parasirea Aliantei la alegerile europene din 2007. Un astfel de pas nu ar face decat sa dezamageasca electoratul nostru"", a transmis ieri Olteanu. Cat despre liderii democrati care au adus critici liberalilor, Olteanu a spus ca acestia ""au fost cuprinsi de o usoara ameteala din cauza exercitarii puterii"" si au decis sa sarbatoreasca ""integrarea europeana"" declansand atacuri la adresa PNL, principalul aliat, partidul condus de seful Guvernului, din care fac parte multi lideri ai PD. In opinia lui Olteanu, asemenea declaratii sunt trecatoare, dar se vede ""silit"" sa reaminteasca ""acelor lideri ai PD, care au iesit in evidenta la Buzau, ca ideea participarii pe liste comune a PNL si PD la alegerile din 2004 si la alegerile care vor urma a fost si este temelia trainica a ADA"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.