Fabio Capello i-ar da Balonul de Aur 2006 elevului sau, Fabio Cannavaro. Antrenorul lui Real Madrid considera ca fundasul italian merita sa castige trofeul datorita performantelor de la Cupa Mondiala din Germania. ""In acest an, Cupa Mondiala a

Fabio Capello i-ar da Balonul de Aur 2006 elevului sau, Fabio Cannavaro. Antrenorul lui Real Madrid considera ca fundasul italian merita sa castige trofeul datorita performantelor de la Cupa Mondiala din Germania.

""In acest an, Cupa Mondiala a fost cea mai importanta competitie, si, daca privesti meciurile, Cannavaro a fost numarul unu. Mondialul se joaca o data la patru ani, iar acolo sunt cei mai buni jucatori din lume. Atacantii nu au stralucit la CM. Eu nu i-am vazut"", a spus tehnicianul italian. Capitanul campioanei mondiale, Italia, s-a aflat si in cursa pentru titlul de cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, insa castigator a fost desemnat francezul Zidane.

RONALDO. Daca Fabio Cannavaro se bucura de toata aprecierea lui Capello, Ronaldo n-a intrat inca in gratiile antrenorului. Tehnicianul italian recunoaste ca forma atacantului brazilian este in crestere, dar precizeaza ca acesta trebuie sa mai slabeasca. ""Se prezinta mai bine la antrenamente si se afla intr-o forma convenabila. Dar nu este in varf. Trebuie sa mai scada putin in greutate"", a subliniat Capello. Ronaldo nu ascunde ca este nefericit la Madrid pentru ca nu joaca si nu beneficiaza de increderea antrenorului. Presa spaniola scrie ca brazilianul ar putea parasi Realul in aceasta iarna, posibila destinatie pentru el fiind AC Milan sau Inter Milano.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.