Esecul suferit pe teren propriu in fata vasluienilor, scor 0-1, l-a infuriat la culme pe antrenorul Jean Vladoiu. ""Le-am spus jucatorilor in vestiar ca imi este rusine ca sunt antrenorul acestei echipe. Una am vorbit, alta au facut ei pe teren.
Esecul suferit pe teren propriu in fata vasluienilor, scor 0-1, l-a infuriat la culme pe antrenorul Jean Vladoiu.

""Le-am spus jucatorilor in vestiar ca imi este rusine ca sunt antrenorul acestei echipe. Una am vorbit, alta au facut ei pe teren. Daca o pasa gresita o inteleg, este inadmisibil ca 5-6 jucatori sa nu fie in stare sa faca o preluare. Mi-e si rusine ca ii antrenez"", a declarat tehnicianul ""bancarilor"", care a mai adaugat: ""Daca intru acum in teren, joc mai bine decat multi din echipa"". Despre o eventuala masura pecuniara impotriva jucatorilor, Vladoiu a precizat: ""Nu intentionez sa propun vreo amenda, si asa stresul este destul de mare"". La randul sau, presedintele CA, Constantin Iacov, a spus ieri: ""La iarna dau afara jumatate din echipa. Nu se mai poate asa"". De partea cealalta, Viorel Hizo, antrenorul vasluienilor, a declarat: ""Am obtinut o victorie de moral"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.