Szabics (a€˜28) a deschis scorul pentru vizitatori, iar ""aspirinele"" au egalat prin Barbarez (a€˜45). Leverkusen se afla pe locul 11 in clasament, cu 12 puncte adunate dupa trei victorii si tot atatea egaluri. Intr-o alta pa

Szabics (a€˜28) a deschis scorul pentru vizitatori, iar ""aspirinele"" au egalat prin Barbarez (a€˜45). Leverkusen se afla pe locul 11 in clasament, cu 12 puncte adunate dupa trei victorii si tot atatea egaluri. Intr-o alta partida, Energie Cottbus, cu Sergiu Radu si cu Vlad Munteanu titulari, a reusit un rezultat de egalitate, 1-1, pe terenul liderului Werder Bremen. Radu a fost inlocuit in minutul 64 cu Shao, iar Munteanu, in minutul 78, cu Baumgart. Tot in runda a 10-a, Alemannia Aachen a pierdut acasa, 2-4, cu Stuttgart. Laurentiu Reghecampf a fost integralist la Aachen si a pasat decisiv la golul al doilea al echipei sale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.