Olympique Lyon si-a gasit in sfarsit nasul. Campioana Frantei a suferit sambata prima infrangere din actualul sezon, 0-1 pe terenul lui Rennes, in etapa a 12-a din Ligue 1. Lionezii au jucat 18 meciuri oficiale in aceasta stagiune, atat in campionatu

Olympique Lyon si-a gasit in sfarsit nasul. Campioana Frantei a suferit sambata prima infrangere din actualul sezon, 0-1 pe terenul lui Rennes, in etapa a 12-a din Ligue 1. Lionezii au jucat 18 meciuri oficiale in aceasta stagiune, atat in campionatul Frantei, cat si in Liga Campionilor si Cupa Ligii Frantei. Inainte de runda a 12-a, Lyon avea in cont zece victorii si un rezultat de egalitate.

TRISTETE. Unicul gol al partidei de sambata a fost inscris de Stephane Ma€™Bia in minutul 13. Din minutul 78, campioana a evoluat in inferioritate numerica, dupa ce capitanul Juninho Pernambucano a fost eliminat, pentru ca a lovit cu cotul in figura un adversar. A fost primul cartonas rosu primit de brazilian de la venirea sa in Ligue 1, din 2001. Antrenorul G...rard Houllier a admis ca i-a picat prost esecul, dar a refuzat sa puna evolutia mai slaba a echipei sale pe seama oboselii. ""Ma doare ca am pierdut. Acum se poate spune ca nu mai suntem nici imbatabili, nici intangibili. Dar oboseala nu e o scuza"", a explicat tehnicianul francez, care l-a felicitat pe portarul advers, Simon Pouplin, decisiv la ocaziile lui Karim Benzema sau Sylvain Wiltord.

ECHIPA. In meciul cu Rennes, antrenorul G...rard Houllier a trimis pe teren urmatorii jucatori: Coupet - Reveillere, Berthod (a€˜61 Malouda), Squilaci, Abidal - Toulalan, Kallstrom, Juninho - Wiltord, Gouvou (a€˜73 Carew), Benzema (a€˜83 Tiago). In ciuda infrangerii, Olympique Lyon ramane lider in Ligue 1, cu zece puncte avans fata de Lille si Sochaux.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.