David Beckham are necazuri si in afara terenului. Mijlocasul lui Real Madrid trebuie sa-si fereasca fiul cel mijlociu, pe Romeo, de bliturile aparatelor de fotografiat, fiindca baiatul in varsta de 4 ani sufera de epilepsie. Potrivit publicatie

David Beckham are necazuri si in afara terenului. Mijlocasul lui Real Madrid trebuie sa-si fereasca fiul cel mijlociu, pe Romeo, de bliturile aparatelor de fotografiat, fiindca baiatul in varsta de 4 ani sufera de epilepsie.

Potrivit publicatiei News of the World, Romeo a reactionat violent dupa ce a fost fotografiat pe Aeroportul Heathrow in urma cu o saptamana, cand a revenit de la Madrid, impreuna cu mama sa, Victoria, si cu cei doi frati, Brooklyn (7 ani) si Cruz (1 an). Mai intai, el si-a aparat ochii de blituri, in timp ce Victoria il impingea pentru a ajunge mai repede la masina. Apoi, copilul a inceput sa tipe si sa dea cu picioarele dupa ce un fotograf insistent a incercat sa-i faca poze in masina. Victoria l-a strans in brate pe Romeo, incercand sa il protejeze de luminile intermitente, si a strigat: ""Lasati-l in pace! Are epilepsie. Toate aceste blituri ii pot declansa o criza. Nu mai faceti asta!"". David si Victoria au aflat in curand ca baiatul lor este bolnav. ""Sunt extrem de ingrijorati"", a spus un apropiat al cuplului.

ROMEO AR PUTEA SA MOARA IN TIMPUL UNEI CRIZE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.