Presedintele Traian Basescu a ales sa fie de aceasta data extrem de discret la sarbatorirea zilei de nastere. Seful statului, care a implinit sambata 55 de ani, si-a serbat ziua la Foisor, in Sinaia, alaturi de familie si de cativa apropiati din
Presedintele Traian Basescu a ales sa fie de aceasta data extrem de discret la sarbatorirea zilei de nastere.

Seful statului, care a implinit sambata 55 de ani, si-a serbat ziua la Foisor, in Sinaia, alaturi de familie si de cativa apropiati din Partidul Democrat. Tot la Foisor, familia Basescu si-a petrecut anul trecut Craciunul, presedintele plimbandu-se atunci prin oras si cinand la restaurantele din zona. Cu sau fara legatura cu criticile care i-au fost aduse pentru incursiunile in diverse carciumi bucurestene, seful statului a fost de negasit in acest week-end pentru televiziunile care il cautau de zor pe Valea Prahovei. El a primit prin telefon urarile de la frate si mama, dar nu a uitat sa faca la randul lui urari micutei fine de la Galati, nascuta in aceeasi zi cu el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.