Divizia de servicii si investitii financiare a BRD va intermedia in perioada 31 octombrie-13 noiembrie cea de-a doua oferta publica de vanzare de obligatiuni Lugoj, transmite un comunicat al bancii. Valoarea totala a emisiunii se ridica la 3.500.000
Divizia de servicii si investitii financiare a BRD va intermedia in perioada 31 octombrie-13 noiembrie cea de-a doua oferta publica de vanzare de obligatiuni Lugoj, transmite un comunicat al bancii. Valoarea totala a emisiunii se ridica la 3.500.000 lei (aproximativ un milion euro). Subscrierea se va desfasura printr-un grup de distributie alcatuit din BRD Securities si BRD Groupe Société Générale. Dobanda variabila este platibila trimestrial si se calculeaza ca medie aritmetica a dobanzilor medii la trei luni plus 0,95%. Pentru prima perioada de calcul, rata dobanzii este 9,68% pe an. Imprumutul obligatar va fi rambursat in 32 de rate trimestriale incepand cu 15 decembrie 2006.
Municipalitatea Lugoj a emis 35.000 de obligatiuni la un pret nominal de 100 lei. Persoanelor fizice le sunt rezervate 20 de procente din totalul obligatiunilor, in timp ce investitorilor persoane juridice le revine 80% din emisiune. Metoda de alocare folosita este "primul venit, primul servit". Fondurile rezultate ca urmare a vanzarii obligatiunilor vor fi folosite pentru finantarea proiectului de investitii "Modernizare drumuri municipale Lugoj".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.