SANDVISURI. Administratorul unui chiosc din incinta unui liceu din municipiul Constanta risca o amenda de 8.000 de lei, dupa ce elevii au reclamat ca sandvisurile comercializate nu sunt comestibile. Directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Cons
SANDVISURI. Administratorul unui chiosc din incinta unui liceu din municipiul Constanta risca o amenda de 8.000 de lei, dupa ce elevii au reclamat ca sandvisurile comercializate nu sunt comestibile. Directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Constanta, Eugen Voineagu, a declarat ca, in urma sesizarilor elevilor, inspectorii OJPC au controlat societatea comerciala din incinta Liceului "Mihai Eminescu" si au constatat mai multe deficiente. Multe dintre produsele alimentare nu erau etichetate, astfel nestiindu-se daca sunt expirate, si erau depozitate necorespunzator, iar sandvisurile vandute erau de calitate indoielnica.


INSPECTII. Inspectorii rusi au inceput controlul in fabricile poloneze care exporta produse din carne in Rusia, a declarat pentru PAP adjunctul sefului Inspectoratului de Medicina Veterinara din Polonia, medicul veterinar principal din Polonia, Krzysztof Jazdzewski. Inspectorii rusi vor fi insotiti de experti ai Comisiei Europene, ce vor avea statut de observatori. Jazdzewski a explicat ca este vorba despre un nou control a peste 60 de fabrici de prelucrare a laptelui si carnii si din industria furajelor, care au mai fost verificate in 2004.  De aceasta data vor fi controlate doar cateva fabrici. Adjunctul sefului Inspectoratului de Medicina Veterinara a anuntat ca numele fabricilor nu vor fi facute public jurnalistilor pana in momentul incheierii verificarilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.