Cu Stefan Stoica pe banca tehnica, Universitatea Craiova merge precum un ceas elvetian. Oltenii au bifat sambata, in Cotroceni, cea de-a treia victorie in tot atatea meciuri jucate de cand antrenor le este fostul ""secund"" si traducator al ucrainean

Cu Stefan Stoica pe banca tehnica, Universitatea Craiova merge precum un ceas elvetian. Oltenii au bifat sambata, in Cotroceni, cea de-a treia victorie in tot atatea meciuri jucate de cand antrenor le este fostul ""secund"" si traducator al ucraineanului Protasov, la Steaua, si al lui Andone, la Omonia Nicosia.

INSPIRATIE. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, se felicita, la finalul meciului, pentru alegerea facuta in urma cu o luna, cand a debarcat aproape tot staff-ul tehnic si l-a numit ca ""principal"" pe Fane Stoica. ""Aducerea lui Stoica a fost de bun augur. Jucatorii au inceput sa-si dea drumul la joc. Suntem o echipa tanara, vor mai fi meciuri proaste, dar viitorul este al nostru"", a spus boss-ul juvetilor. Mititelu a recunoscut ca s-a temut in ultimele minute pentru victoria Stiintei: ""Am avut meciul in mana, iar pe final puteam fi egalati. 75% din timp am jucat insa foarte bine"". Stefan Stoica a explicat de ce formatia sa nu a mai ramas la fel de periculoasa in fata portii gazdelor dupa ce acestea au redus din handicap: ""In momentul in care ai 2-0 si primesti gol, este foarte greu sa-i ceri echipei sa atace"".

PE FARAS. Tehnicianul bancarilor, Marin Duna, este in pericol sa fie destituit. ""Cel tarziu miercuri va fi o sedinta a CA, in care se va lua o decizie. Orice este posibil, sa-l demitem pe Duna ori sa plece el singur"", a declarat presedintele Nationalului, Constantin Iacov. ""Am facut greseli de interpretare a jocului si am inceput meciul de la 0-2, de aceea repriza a doua a fost pierduta. Din pacate, jucatorii pe care i-am bagat pe parcurs nu se ridica la nivelul Ligii I"", s-a scuzat Duna, care ieri si-ar fi prezentat singur demisia.

Cursaru a marcat din nou, dupa o asteptare de 531 de zile. Reusita ex-bacauanului a fost insa precedata de un ofsaid nesemnalizat de asistentul Negoita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.