Noul sezon al Ligii Nationale masculine de handbal a debutat cu un derby de traditie, Steaua - Dinamo. Meciul care s-a desfasurat la Sala Polivalenta a fost castigat de stelisti cu scorul de 31-29. RASTURNARI. Evolutia scorului i-a tinut in priza
Noul sezon al Ligii Nationale masculine de handbal a debutat cu un derby de traditie, Steaua - Dinamo. Meciul care s-a desfasurat la Sala Polivalenta a fost castigat de stelisti cu scorul de 31-29.
RASTURNARI. Evolutia scorului i-a tinut in priza pe cei 1.500 de spectatori prezenti la aceasta partida. Cu o formula noua, cu trei sarbi si cu un estonian in lot, dinamovistii au inceput mai bine si au condus cu 14-13 la pauza si cu 21-16 in minutul 39. Elevii lui Vasile Stanga au revenit pe final, castigand cu 31-29 la capatul unui meci foarte tensionat.
""Imi place la Polivalenta, pentru ca aici remontam senzational"", a declarat tehnicianul stelist. Astfel, HCM Constanta s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a cedat cu scorul de 25-30 in partida retur cu italienii de la Pallamano Conversano. In tur, romanii castigasera cu 38-24. (Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.