Dupa cinci victorii consecutive in Liga 1, elevii lui Dorinel Munteanu au fost opriti de Jiul Petrosani, nereusind decat o remiza pe teren propriu, 1-1. Oficialii clujeni sustin ca a fost vorba si despre ghinion. ""Ei au avut o zi de gratie si au
Dupa cinci victorii consecutive in Liga 1, elevii lui Dorinel Munteanu au fost opriti de Jiul Petrosani, nereusind decat o remiza pe teren propriu, 1-1.

Oficialii clujeni sustin ca a fost vorba si despre ghinion. ""Ei au avut o zi de gratie si au marcat din singura ocazie. In schimb, noi am dominat, insa am avut ghinion cu carul"", a declarat presedintele Iuliu Muresan. ""Jiul s-a cantonat in aparare si ne-a fost greu. Au fost si lucruri bune. Vom analiza meciul si vom trage concluziile"", a spus si tehnicianul ""ceferistilor"". In schimb, antrenorul oaspetilor, Florin Marin, s-a aratat deranjat de arbitraj: ""Anca a inscris dupa un fault in atac al lui Jula. Este prima oara in acest sezon cand comentez arbitrajul, insa Simion ne-a dezavantajat"". Replica a venit de la Dorinel Munteanu: ""Probabil a vazut alt meci"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.