COMENTARIUL SPECIALISTULUI Circulatia aerului, la nivelul continentului european, este si se va mentine din sector predominant vestic. Presiunea atmosferica va fi in scadere, exceptand extremitatile de vest, sud-vest si de est, unde va fi in

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

Circulatia aerului, la nivelul continentului european, este si se va mentine din sector predominant vestic. Presiunea atmosferica va fi in scadere, exceptand extremitatile de vest, sud-vest si de est, unde va fi in crestere; mai multe sisteme frontale vor evolua de la vest catre est, dar cum, pe langa innorari si ploi, vor antrena si un aer mai rece, de origine polara, pozitia acestora va fi din ce in ce mai sudica. In aceste conditii, in cea mai mare parte a Europei, temperatura aerului va fi in scadere; scaderea se va resimti si in tara noastra, ca de altfel in toate tarile sudice si de sud-est, incepand de joi. Pana atunci aici va fi o vreme ca de vara. (meteorolog Romica Jurca)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.