""Desteapta-te Rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie. Daca-i bal, bal sa fie! La Apahida, scriu fanii rockului. Ati ghicit, astazi vi-i
""Desteapta-te Rockule!"" si voteaza pe www.radio3net.ro cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie.

Daca-i bal, bal sa fie! La Apahida, scriu fanii rockului. Ati ghicit, astazi vi-i prezentam pe cei care au dat semnalul rockului transilvanean si care au cantat ""La fereasta ta"": Semnal M. ""Sunt legende, sunt ardeleni si-i iubesc"", spune Marius Chiliba. ""Muzica lor este autentica, este «a lor». Si-au creat un stil propriu. A fost prima trupa din Romania ce a intrat cu «Roata» in top5 BBC"". Puteti vota pana la 1 decembrie 2006. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.