Dupa ce zvonul ca ""nu se mai tine"" a fost infirmat, organizatorii au anuntat ca cea de-a patra editie a festivalului Stufstock va avea loc in zilele de 1, 2 si 3 septembrie, iar biletul de intrare costa 35 RON. Stufstock a ajuns la a patra ed
Dupa ce zvonul ca ""nu se mai tine"" a fost infirmat, organizatorii au anuntat ca cea de-a patra editie a festivalului Stufstock va avea loc in zilele de 1, 2 si 3 septembrie, iar biletul de intrare costa 35 RON.


Stufstock a ajuns la a patra editie, iar afisul cuprinde cateva dintre cele mai valoroase trupe romanesti plus grupuri din strainatate. Pana acum si-au confirmat prezenta, printre altii: Altar, Bega Blues Band, Blazaaj, Doru Stanculescu & Sorin Minghiat, E.M.I.L., Implant pentru refuz, Kumm, Luna Amara, Magica, Nociv, OCS, Travka, Tapinarii, Vali Racila, Al Jawala (Germania), Kampec Dolores (Ungaria), Gandul matei si Alternosfera (Republica Moldova).
CAPRICORNI. Dupa trei editii ""moca"" la Stufstock 2006, se va intra cu bilet, pretul pentru cele trei zile fiind prietenos: 35 RON pana la sfarsitul lunii august si 50 RON dupa aceea. Festivalul din acest an este organizat de Millennium Tour si TVR, iar producatorii sunt APCAPBC (Asociatia Pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural) si Capricorn & Capricorn Production. O alta schimbare fata de editiile precedente este ca festivalul nu va mai avea loc pe plaja, ci la iarba verde, undeva pe camp, peste sosea, unde se termina casele din Vama Veche. Majoritatea formatiilor ce vor canta la Stufstock 2006 sunt cunoscute, multe dintre ele fiind prezente si la editiile anterioare. De aceea, Magica are toate atuurile necesare pentru a fi desemnat grupul cap de afis al editiei din acest an. Condus de chitaristul Bat (Bogdan Costea), ex- Interitus Dei, grupul constantean canta foarte rar in tara. Are doua albume la activ (distribuite si in strainatate) si numeroase concerte in vestul Europei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.