Volumul "AXA - Noua Romanie la Marea Neagra" va fi lansat si la Chisinau in cursul zilei de maine. Lucrarea realizata de ZIUA si Civic Media prezinta pe larg evolutiile politice si geopolitice de la Marea Neagra in cursul anului 2005. "Victor Roncea
Volumul "AXA - Noua Romanie la Marea Neagra" va fi lansat si la Chisinau in cursul zilei de maine. Lucrarea realizata de ZIUA si Civic Media prezinta pe larg evolutiile politice si geopolitice de la Marea Neagra in cursul anului 2005. "Victor Roncea si colegii sai de la Departamentul de stiri externe al ziarului ZIUA merita sa fie felicitati pentru aparitia oportuna a acestui volum. Prin acest volum sunt puse la dispozitia tuturor celor care vor sa examineze profilul ascendent al Romaniei in regiunea Marii Negre diverse comentarii analitice si o ampla documentatie de mare valoare. Autorii cred ca Romania are capacitatea de a contribui la trasformarea Marii Negre intr-un punct de contact si o zona de pace cu efecte benefice care sa se extinda mult dincolo de tarmurile ei si ca urmare alcatuiesc o cronica a unui an de eforturi diplomatice in directia atingerii acestui scop" - a apreciat analistul britanic Tom Gallagher. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.