In cel de-al doilea meci amical sustinut in cantonamentul de la Kaprun, campioana Romaniei a suferit o corectie severa din partea echipei ucrainene Tavria Simferopol, in fata careia a cedat cu 1-5 (0-3). Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a ince

In cel de-al doilea meci amical sustinut in cantonamentul de la Kaprun, campioana Romaniei a suferit o corectie severa din partea echipei ucrainene Tavria Simferopol, in fata careia a cedat cu 1-5 (0-3).

Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a inceput cu urmatorul ""11"" partida contra ocupantei locului 8 in ultima editie a campionatului din Ucraina: Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, Radoi, Paraschiv, Cristocea - V. Iacob,
N. Dica. Exceptandu-i pe portarul Carlos si pe noul fundas dreapta, israelianul Klemi Saban, Olaroiu a folosit cea mai buna echipa de care dispune la aceasta ora.
COSMAR. Jocul in sine avea sa se transforme intr-un adevarat cosmar pentru ""ros-albastri"", care au revenit la formula 4-4-2, dupa ce in primul amical, 2-1 cu Apollon Limassol, evoluasera in 4-4-3. Condusa pe teren de doi brazilieni, Edmar si Junior, Tavria avea la pauza cu 3-0 si mai ratase inca doua mari ocazii pe contraatac. Steaua nu s-a regasit, practicand unul dintre cele mai slabe jocuri din ultima perioada. In repriza secunda, campionii au aparut in formula Carlos - D. Balan, Panait, Ghionea, Nesu - Oprita, Lovin, Bostina, Drida - Litu, V. Badea, dar trupa lui Olaroiu n-a putut schimba mai nimic. Ucrainenii au mai punctat de doua ori, iar Bostina a fixat scorul final, 1-5, in minutul 67, cand a transformat un penalty obtinut de Litu.

PUMNI SI ROSII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.