Conducerea societatii comerciale Neptun-Olimp SA a luat decizia de a actiona in instanta firma „Paralela 45“ pentru rezilierea contractului din 2001, incalcat flagrant, dupa ce agentia lui Alin Burcea (foto) a construit ilegal un complex

Conducerea societatii comerciale Neptun-Olimp SA a luat decizia de a actiona in instanta firma „Paralela 45“ pentru rezilierea contractului din 2001, incalcat flagrant, dupa ce agentia lui Alin Burcea (foto) a construit ilegal un complex hotelier pe fostul teren de tenis „Romanta“. Contractul prevedea in mod clar mentinerea obiectului de activitate al acestui activ, dar, pe locul sau, dupa cumpararea de catre „Paralela 45“, s-a ridicat un luxos complex hotelier, din care Alin Burcea isi scoate bani frumosi.

Ziarul „Gardianul“ a dezvaluit, in numarul de ieri, modul in care firma lui Alin Burcea a incalcat cu buna stiinta un contract de vanzare-cumparare incheiat si semnat, in octombrie 2001, intre „Paralela 45“ si societatea comerciala Neptun-Olimp SA. In loc sa respecte contractul si sa mentina terenul de tenis cumparat, „Paralela 45“ castiga acum bani buni din complexul hotelier care a rasarit peste noapte.

Intr-un interviu acordat ziarului nostru, directorul general al societatii comerciale Neptun-Olimp SA, Ioan Negrea, ne-a declarat ca, incepand de luni, compan ia va demara toate demersurile necesare pentru actionarea in instanta a firmei „Paralela 45“ si pentru rezilierea contractului nerespectat.

- Reporter: In 2001, a fost semnat contractul cu „Paralela 45“. El a fost incalcat prin schimbarea obiectului de activitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.