Silvia (foto) din trupa De la Vegas colectioneaza blugi foarte scumpi, unele perechi fiind cumparate cu sute de euro de la Paris. Nu multi stiu insa ca interpreta are un fix: ""Se poarta blugii zdrentuiti, asa ca ii tai cu caterul"". In scurta vr
Silvia (foto) din trupa De la Vegas colectioneaza blugi foarte scumpi, unele perechi fiind cumparate cu sute de euro de la Paris.

Nu multi stiu insa ca interpreta are un fix: ""Se poarta blugii zdrentuiti, asa ca ii tai cu caterul"". In scurta vreme, ea si Daniel Robu vor pleca intr-un turneu de o luna in America, piesa lor ""E scandalos"" urmand a fi promovata si pe ""Pamantul Fagaduintei"". ""Melodia este considerata cea mai reprezentativa productie reggaeton din peisajul autohton. Sound-ul ei inedit se datoreaza si colaborarii cu trupa Pachanga. Ca dovada, melodia s-a aflat de doua ori pe primul loc in topurile postului muzical TV K Lumea"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.